Eerste editie Run for KiKa in Amsterdamse Bos

RTVA haalt de banden met KiKa aan en is verheugd de allereerste editie van de ‘Run for KiKa’ in het Amsterdam Bos aan te kondigen. Op 2 oktober kun je door te rennen voor Stichting Kinderen Kankervrij jouw steentje bijdragen aan de genezing van kinderkanker. Je kunt hierbij kiezen uit de afstanden 5 km, 10 km of de KidsRun van 1 km.

Activiteiten voor het hele gezin
Het belooft een hele gezellige dag te worden in het Amsterdamse Bos, want naast het rennen zijn er vanaf 13.00 uur tot 15.30 uur allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin. Runners, KidsRunners, publiek: iedereen is welkom om mee te rennen, aan te moedigen of gewoon een leuke dag te hebben. Voor de kinderen zijn er verschillende attracties in het speciale KiKaFun-gedeelte, waaronder springkussens en allerlei activiteiten.

Sponsorevenement
Run for KiKa bestaat uit een reeks hardloopevenementen die allemaal één doel hebben: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Alle runners, vrijwilligers en sponsors zetten zich in voor KiKa. Run for KiKa is een sponsorevenement, dit betekent dat elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Voor inschrijven en meer informatie: Run for KiKa