Expositie etsen en beeldhouwwerken op Buitenplaats Wester-Amstel

Vera Henneman en Joke van Slooten exposeren vanaf vandaag tot en met zondag 31 juli op Buitenplaats Wester-Amstel.

De onderwerpen voor de etsen van Vera Henneman variëren van alledaagse – te vinden in haar directe omgeving – tot werelden die ontsproten zijn uit haar fantasie. Wat haar werk kenmerkt is de uiterst secure uitwerking. Naast de bekende zinkplaten gebruikt Henneman ook plastic om op te etsen. Dit geeft meer en andere mogelijkheden en levert nieuwe effecten op.
Beeldhouwen is voor Joke van Slooten een innerlijke behoefte, haar beelden ontstaan door het volgen van haar gevoel. Maar dat is niet afdoende, ook het pure vakwerk, zoals  hakken, schaven en schuren, heeft zij zich eigen gemaakt. Deze beide processen vormen samen de weg naar het perfecte beeld. Zij exposeerde de afgelopen jaren in onder andere Amsterdam en Haarlem.

Buitenplaats Wester-Amstel
Amsteldijk-Noord 55
1183 TE Amstelveen
De expositie is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.30 uur.
Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.