Ford Nederland betrekt Oak Building Amstelveen

Ford Nederland en verhuurder QP Amstelveen zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 2.140 m² kantoor- en 125 m² archiefruimte in The Garden in Amstelveen, meldt vastgoedberichten.nl. Ford huurt eveneens 22 parkeerplaatsen in de garage onder het complex.

De autofabrikant  neemt zijn intrek in Oak building, het grootste gebouw van The Garden met een vloeroppervlak van circa 6.663 m², In The Garden is momenteel nog 6.700 m² voor de verhuur beschikbaar.

The Garden -een kantorencomplex dat bestaat uit 4 gebouwen – ligt aan de Stroombaan 10-16 in Amstelveen. Ieder kantoorgebouw heeft een eigen entree, toegankelijk via de gemeenschappelijke, groene binnentuin. Andere huurders in het complex zijn onder andere Nestlé, MCLS Europe, Daum Games en Grenke Finance. Zij hebben voor deze locatie gekozen vanwege de goede bereikbaarheid en de ligging dichtbij het Stadshart van Amstelveen.

Foto: Google Streetview