Happen & Stappen in Aalsmeer-Centrum

Voor het vierde seizoen organiseert het VVV-agentschap Aalsmeer wandelingen onder leiding van gidsen door de oude dorpskern. Tijdens de wandelingen worden monumenten bekeken en mooie plekjes aangedaan. De gidsen vertellen vanuit hun persoonlijke deskundigheid over de historie van Aalsmeer en geven zo een vaak verrassende kijk op het dorp. Zaterdag 30 juli staat er een speciale wandeling op het programma.

Na het succes van vorig jaar wordt wederom een wandeling georganiseerd onder de noemer Happen & Stappen. Verschillende gidsen begeleiden de deelnemers tijdens deze wandeling. Onderweg zijn er, in samenwerking met lokale ondernemers, enkele tussenstops met een lekkere verrassing. Waar en hoe blijft nog een verrassing.

Happen & Stappen op zaterdag 30 juli begint om 13.00 uur in het VVV-agentschap in Boekhuis Aalsmeer. De wandeling eindigt omstreeks 15.00 uur. Deelname kost € 12,50 p.p. Inschrijven kan in het Boekhuis, via tel. 0297-324454 of info@beleefaalsmeer.nl. Ook bij regen gaat de dorpswandeling door, in dat geval met een groter aantal binnenlocaties.

Lees ook: Rrrollend Amstelveen dit weekend op het Stadshart