Historische wandeling langs de Poel

Een stapje terug in de tijd. Zondag 10 juli nemen de gidsen van het IVN Amstelveen u mee terug in de geschiedenis. In de omgeving van Amstelveen is veel veranderd en weinig hetzelfde gebleven. De Westelijke oever van de Amstelveense Poel is daar de uitzondering op. Sinds mensenheugenis wiegt het water het Riet langs de oever en wachten Wollegras, Nachtorchis, Koningsvaren en Zonnedauw op de tijd om voort te gaan: al met al een wandeling om bij stil te staan.

Ter hoogte van de Urbanuskerk aan de Noorddammerlaan 126 te Amstelveen is het verzamelpunt en staan daar gidsen klaar om u –  geheel kosteloos en vrijblijvend – mee te nemen naar dit prachtige stukje Amstelveen. Als u met de auto komt, kunt u hem aan de overkant achter café Silversant parkeren.

Voor meer informatie: 0625083910