Mogelijke ‘bom’ onder auto crime reporter Martin Kok

Op de Amsteldijk-Noord bij cafe Het Kleine Kalfje, is gisteravond flinke paniek ontstaan.

Crime reporter Martin Kok zag namelijk een verdacht voorwerp onder zijn auto zitten, en ging er van uit dat het een bom zou zijn. Hij alarmeerde de politie.

Een Team Explosieven Verkenning van de politie onderzocht het voorwerp, en nam het uitermate serieus. Om het voorwerp beter te onderzoeken en onschadelijk te maken werd de Explosieven Opruimingsdienst Defensie opgeroepen. Deze zijn tot diep in de nacht bezig geweest.

Martin Kok is crime reporter voor zijn eigen website vlinderscrime.nl. Daarnaast is het ook een oud-crimineel, en heeft hij een hoop vijanden gemaakt. In zijn tweets geeft Martin aan dat hij vermoed dat er marokaanse criminelen achter de actie zitten.

Foto’s: KaWijKo Media