Trailer Amstelveense vierscholenmusical Porgy & Bess online

De vier scholen voor voortgezet onderwijs in Amstelveen hebben onlangs een trailer voor de musical Porgy & Bess online gezet. Deze bijzondere coproductie wordt in het najaar drie keer uitgevoerd ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van Schouwburg Amstelveen. De musical staat voor 21, 22 en 23 oktober 2016 op het programma.

De voorstelling is gebaseerd op de opera Porgy & Bess van George Gershwin. De musical heeft een modern script en swingende jazzy muziek en wordt uitgevoerd door de beste acteurs, zangers, muzikanten en dansers van de Amstelveense scholen.
De leerlingen van het Amstelveen College, Hermann Wesselink College, Keizer Karel College en Panta Rhei komen regelmatig bij elkaar voor de repetities. De samenwerking met talenten van andere scholen inspireert de creatieve jongeren merkbaar. Met zoveel gelijkgestemden komen zij tot ongeëvenaarde prestaties. De verwachtingen voor de uitvoeringen in oktober zijn dan ook hoog gespannen.

Nieuwsgierige Amstelveners kunnen nu alvast de trailer op YouTube bekijken: Trailer vierscholenmusical Porgy & Bess

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de vier scholen en bij Schouwburg Amstelveen.