Vierde editie Bosbaanswim in aantocht

Voor alweer de vierde keer wordt op zaterdag 27 augustus 2016 de Bosbaanswim in het Amsterdamse Bos gehouden. Iedereen die 12 jaar of ouder is kan  mee te doen aan deze recreatieve prestatietocht.

Het startpunt
Je kunt starten tussen 12:00 uur en 15:00 uur. Je start vanaf de finishlijn en zwemt heen en terug dus je bepaalt zelf waar je keerpunt is. Er liggen verschillende boeien die aangeven op welke afstand je bent.

Afstanden

De afstanden die je kunt zwemmen zijn 500 –  1000 – 1500  of 2000 meter. Je hoeft bij het inschrijven nog niet te kiezen welke afstand je zwemt. Dat mag je op de dag zelf beslissen.

Vooraf inschrijven

Deelname is 12,50 euro per persoon. Voordeel van vooraf inschrijven is, dat je op de dag zelf alleen even laat weten dat je er bent, je krijgt een nummer en springt het water in. Het kan wachttijd schelen…En het is voor de organisatie goed om te weten op hoeveel zwemmers zij kunnen rekenen.
Drie dagen voor het evenement gaat de inschrijving dicht. Op de dag zelf kun je ook nog mee zwemmen en betaal je 15,- contant.

Inschrijven: info@bosbaanswim.nl

Meer informatie: Bosbaanswim