Winnaars ASKO Jeugd Open Startbaan Toernooi en JRT* gehuldigd

Het ASKO Jeugd Open Startbaan Toernooi en JRT* dat van 11 tot en met 17 juli werd gehouden is voor het derde opeenvolgende jaar succesvol verlopen. Zowel de JRT* (Jeugd Ranglijst Toernooi) onderdelen als de verschillende onderdelen in het Open Toernooi lieten tennis op zeer hoog niveau zien en verschillende tennissers zijn gehuldigd. Wethouder Peter Bot verrichtte afgelopen zaterdag de prijsuitreiking.

Toernooileider Mirjam Meier kijkt terug op een mooi sportief toernooi dat ook dit jaar weer druk werd bezocht door de jeugd t/m 16 jaar. Naast tennis was er voor de jongste jeugd een groot springkussen, ijsjes en een raadspel. De oudere jeugd kon gebruik maken van tennissen met het ballenkanon, pingpongen,  popcorn, poffertjes en pannenkoeken bakken en allerlei spelletjes op het park.
De organisatie was in handen van de jeugdcommissie, enthousiaste vrijwilligers en verschillende sponsoren.

Bijschrift foto: In de categorie JRT * jongens enkel t/m 14 jaar was de eerste plaats voor Joppe van Malderen en eindigde Kiko Kousemaker als tweede.