61-Jarige Amstelveense van fiets geduwd in Weesp

Een 61-jarige vrouw uit Amstelveen is afgelopen zondag gewond geraakt, nadat ze door een scooterrijder van haar fiets is geduwd.

Rond 16.55 uur gingen agenten naar de Gooilandseweg voor een gevallen vrouw op een racefiets. Een 61-jarige vrouw uit Amstelveen fietste daar samen met haar man. Ze haalde een fietser in en een tegemoetkomende scooterbestuurder duwde haar toen tegen de borst. Hierdoor kwam ze ten val en klapte met haar hoofd tegen een paal van de vangrail. Door de klap brak haar helm. Per ambulance werd zij naar een ziekenhuis gebracht waar bleek dat het letsel mee te vallen en mocht zij weer naar huis.

De politie is op zoek naar de scooterbestuurder en vraagt aan hem/haar zich te melden. Ook getuigen van het ongeval of meer info hebben over de scooterbestuurder wordt gevraagd zich te melden. Dit kan door te bellen de politie in Weesp via 0900-8844 of via www.politie.nl