Activiteitenmarkt in De Meent

Wijkcentrum De Meent wil iedereen die in de wijken Waardhuizen en Middenhoven een cursus of activiteit coördineert, begeleidt, organiseert of geeft, de gelegenheid geven om deze te promoten. Dit kan op woensdag 31 augustus op de activiteitenmarkt.

De activiteiten hoeven niet per se in De Meent plaats te vinden, maar wel in de wijk. U krijgt de gelegenheid om de buurtbewoners en andere belangstellenden  een voorproefje te geven of informatie te verstrekken. Denk daarbij aan een infotafel, een presentatie of een voorbeeldles, maar als u iets anders voor ogen heeft, kan dat ook.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op via stichtingwami-scw@xs4all.nl U kunt dan aangeven wat u wilt gaan doen en wat u daarbij nodig hebt. Denk aan: een tafel, een podium, een geluidsinstallatie, een speciale ruimte (b.v. voor dans- of gympresentaties). U bepaalt zelf hoe u uw activiteit wilt promoten, wij zullen u daar op alle mogelijke manieren bij helpen. Elk leuk idee is welkom.

De markt wordt gehouden in wijkcentrum Meent van 18.00 tot 21.00 uur.