Clinic met hardloopveteraan Aart Stigter in Amstelveen

Maandagavond 12 september geeft Aart Stigter, Nederlands marathonkampioen, een gratis hardloopclinic vanuit Runnersworld Amsterdamse Bos. Hij doet dit ter gelegenheid van de lancering van zijn boek ‘Hardlopen, mijn leven’. Hierin vertelt Stigter hoe het hem lukt om veertig jaar lang prestaties op niveau te leveren én plezier in hardlopen te houden.

De clinic bestaat uit: een warming-up met eenvoudige techniekoefeningen, gevolgd door een intervalprogramma waaraan iedereen mee kan doen. “Zowel de absolute beginner als de meer gevorderde loper zal op zijn/haar eigen manier worden belast”, zegt Aart. “Ook leg ik de achterliggende gedachte van iedere oefening of loopvorm uitgebreid toe.”

Aart Stigter liep in totaal ruim duizend wedstrijden, waarvan hij er 356 won. De clinic start om 18.30 uur vanuit Runnersworld Amsterdamse Bos, Amsterdamseweg 507 in Amstelveen. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via: ellen@hardloopcentrumaartstigter.nl.