Excursie door Broersepark

Stap even terug in de tijd en waan je op stand in het Broersepark. Vergis je niet: het  mag dan ooit een park voor de gegoede burgerij geweest zijn, de natuur met al zijn nette en minder nette kanten heeft hier gelukkig een prominente plek. Op zondag 11 september nemen de gidsen van het IVN Amstelveen u mee.

Niet alleen groeien de bomen hier – na 90 jaar – tot aan de hemel, ze komen ook nog uit verre windstreken. De gidsen laten u de Japanse Katsura, het Perzisch ijzerhout en de Chinese jeneverbes zien. Ook al het andere wat het park te bieden heeft komt aan bod.

Zondag 11 september staan zij om 10 uur klaar om u te ontvangen. Verzamelen bij het bevrijdingsmonument, tegenover de bushalte en naast Amsterdamseweg 60, 1182 HE te Amstelveen.
Voor meer informatie: 0625083910.