Herman de Blijker gaat Grand Café de Bosbaan onder handen nemen

Ah, Herman den Blijker gaat weer eens proberen een horecatent  er bovenop te helpen. Deze keer is het de beurt aan Grand Café de Bosbaan, meldt RTL Nederland.

Wat Herman den Blijker en meneer Reimers  aan de Bosbaan aantreffen overtreft hun ergste verwachtingen. Het Grand Café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend.

Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het Grand Café in handen is van de eigenwijze familie Schilder, met aan het hoofd Ab en Evert. Dat zijn ook de eigenaren van Hotel Spaander in Volendam, het project waar Den Blijker en Reimers vorig jaar aan werkten. Maar Ab en Evert waren destijds niet heel erg geïnteresseerd in het advies van het RTL 4-duo.

Ab en Evert hebben Grand Café De Bosbaan een aantal jaren geleden overgenomen, maar weten eigenlijk niet wat ze ermee aan moeten. Om niet weer met de hele familie onenigheid te krijgen stellen Herman en meneer Reimers de neefjes Joey Duin en Hennie Schilder aan als aanspreekpunt. Dit tot groot ongenoegen van Ab en Evert.

Herrie op de Bosbaan is vanaf 31 augustus te zien op RTL 4. De opnames zijn al gemaakt in het voorjaar.

Foto:  Nienke Elenbaas/RTL Nederland