Intiem soloconcert Harry Sacksioni in P60

Harry Sacksioni, met afstand de beroemdste akoestische gitarist van Nederland, is 65 jaar geworden. Dit viert hij niet alleen in het voor hem vertrouwde theatercircuit, maar ook met een aantal exclusieve cluboptredens. Tijdens het intieme soloconcert – getiteld ‘Welcome to the Club’ – op donderdag 29 september in P60 speelt Harry Sacksioni een speciaal programma.

De meestergitarist speelt zijn hoogtepunten uit een oeuvre dat inmiddels zo’n 25 platen en cd’s omvat. In al die jaren is de muzikant met zijn intense spel en onnavolgbare rechterhand technieken (de veelbeproefde ‘Sacksioni Methode’) uitgegroeid tot een gitarist van internationale allure. Niet voor niets werd Harry Sacksioni eerder dit jaar voor de derde keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Akoestische Gitarist van de Benelux’.

Buiten zijn eigen oeuvre is Harry vanaf 1975 tot heden te horen als gast op platen en cd’s van o.a.: Ramses Shaffy, Herman van Veen, Erik van der Wurff, Youp van ’t Hek en nog vele anderen.

Donderdag 29 september / zaal open: 20.00 / aanvang concert: 20.30

Meer informatie: P60