Laatste editie Broersepark Familiefestival

Het Amstelveens Poppentheater organiseert op de zondagen 4 en 11 september voor de laatste keer het Broersepark Familiefestival in het Broersepark Amstelveen. Om het festival feestelijk af te sluiten zijn op beide zondagen maar liefst drie gratis voorstellingen te zien.

Op zondag 4 september om 11.00 uur start Solbris voor de kleintjes met de muzikale poppentheatervoorstelling ‘Mama Schaap’. Arno Huibers komt met zijn ‘Reizende Clownswagen’ en speelt om 13.30 uur en om 15.00 uur samen met Rob Welsing zijn gelijknamige voorstelling. Een half uur en bijna een uur gekkigheid met clownerie met behulp van muziek, maskers en (levend) poppenspel voor iedereen.

Op zondag 11 september is om 11.00 uur de 3+ voorstelling ‘Aardblij’ van de Soepsisters te zien. Roel Callister en zijn band Drumdrumdrum brengen om 13.30 uur een kort programma voor de kleintjes en luiden om 15.00 uur met veel muzikale spektakel het festival uit met hun voorstelling ‘Boomwhakalaa!!’ waarbij iedereen mee mag doen met de door de band meegebrachte Boomwhackers.

De locatie is op het terrein van Jeu de Boulevereniging De Bulderbaan (achter het Indië monument) in het Broersepark. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amstelveen en De Bulderbaan.
U hoeft niet te reserveren.

Meer informatie over de voorstellingen kunt u vinden op www.amstelveenspoppentheater.nl