Nieuw cursusaanbod in wijkcentra

Het nieuwe cursusseizoen in de wijkcentra gaat begin september weer van start. Ook dit jaar wordt er een gevarieerd programma aangeboden met een groot aantal doorlopende cursussen, maar ook een aantal nieuwe cursussen. Zoals voor volwassenen bij Alleman, Latin Dance fitness. Ook De Bolder heeft enkele nieuwe cursussen. Zo spreekt Intuïtief tekenen je creatieve vermogens aan waardoor onbewuste processen heel helder worden. In De Meent leer je bij Italiaans voor beginners de basisgrammatica en wordt er geoefend op alledaagse gesprekjes en luisteroefeningen.

Bij de  kookcursus Vergeten groenten ga je koken met allerlei groente-soorten, die in de loop van de eeuwen in vergetelheid zijn geraakt. In Westend en bij Pluspunt Anne-Marie Fontijn van de Zomerbloemenpluktuin leert u prachtige herfststukken maken bij de cursus bloemschikken.

Ook voor kinderen zijn er leuke en nieuwe cursussen. Bijvoorbeeld bij De Bolder en Pluspunt gaan Natuurspeurneuzen 6-8 jaar samen op speurtocht in de natuur. Bij De Meent kun je Italiaans leren als je tussen 6-13 jaar bent. Of wat denk je van Cool tekenen voor kids 8-12 jaar. Bij deze cursus leer je strip- en tekenfilmfiguren tekenen. In Westend is Yoga voor kinderen 8-12 jaar. Door kinderyoga kunnen kinderen spanning loslaten, gaan beter slapen, en krijgen een betere concentratie. Bij Kids in de keuken 8-12 jaar leer je de heerlijkste maaltijden en hapjes maken en laat je ouders eens zien wat echt lekker koken is.

Meer informatie of aanmelden www.aanz-amstelveen.nl/cursussen of kijk in het cursusblad.