Nieuwe exposities op Buitenplaats Wester-Amstel

Ellen ten Kroode en Berenice Witsen Elias exposeren van 25 augustus t/m 11 september op Buitenplaats Wester-Amstel.

De aquarellen van Ellen ten Kroode kenmerken zich door het licht en de ingetogen kleuren. De ordening van vorm, kleur en licht is in alles om ons heen terug te zien, zij vormen de aanleiding tot bedachtzame aquarellen die rust en stilte uitstralen. Ten Kroode’s onderwerpen lopen uiteen van verstilde interieurs tot begraafplaatsen en landschappen.
Beeldhouwster Berenice Witsen Elias is op zoek naar het geluksmoment, het treffen van de essentie van schoonheid door mooie combinaties. Hiervoor verhit zij metalen als koper en ijzer om kleur en vorm te veranderen en voegt materialen als leisteen, brons, hout en lood toe. Zo vertelt zij haar beeldverhaal waarin kleur, vorm en materiaal de inhoud bepalen.

Buitenplaats Wester-Amstel
Amsteldijk-Noord 55
1183 TE Amstelveen

De expositie is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.30 uur.
Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten