Nieuwe exposities op Buitenplaats Wester-Amstel

Marja Jansen van Kortlandt en Klaas van Til exposeren van donderdag 4 tot en met zondag 21 augustus op Buitenplaats Wester-Amstel.
In zowel het werk van schilder Marja Jansen van Kortlandt als in het keramische werk van Klaas van Til staat tijdens deze expositie het varken centraal. Een andere pijler bij de totstandkoming van deze expositie is hun onderlinge samenwerking, “joint art”.
De schilderijen van Jansen van Kortlandt zijn zowel abstract als realistisch. Naast acrylverf gebruikt zij ook pastelkrijt en houtskool. Daarbij combineert zij ook keramische vormen in en op het schildersdoek.
Van Til is in de ban van klei: ‘De mogelijkheden om je hier in uit te drukken zijn legio, met kleine veranderingen bereik je grote verschillen in zeggingskracht’. Zijn beelden en vazen zijn opgebouwd met verschillende technieken en afgewerkt met glazuren, engobes of oxides.

De expositie is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.30 uur.
Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

Buitenplaats Wester-Amstel
Amsteldijk-Noord 55
1183 TE Amstelveen