Open Dag Volksuniversiteit Amstelland

Met de start van het nieuwe seizoen in het vooruitzicht organiseert Volksuniversiteit Amstelland op zaterdag 3 september haar Open Dag. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn de deuren geopend. De docenten en medewerkers staan dan klaar om geïnteresseerden te woord te staan en alles te vertellen over het programma van komend seizoen. De hele middag staat in het teken van gratis proeflessen, presentaties en intakes. Honderden inspirerende en verrassende cursussen, workshops, lezingen, rondleidingen en excursies over actuele thema’s starten vanaf 19 september 2016 voor alle inwoners uit regio Amstelland.

De Amstelveense Volksuniversiteit is al meer dan 40 jaar de plek waar men zich verder kan ontwikkelen, zich kan laten inspireren en nieuwe kennis en vaardigheden kan opdoen.
Het volledige cursusprogramma – en binnenkort ook het programma van de Open Dag –  is te vinden op  www.vu-amstelland.nl, de printversie kunt u aan de balie afhalen en wordt tevens bij verschillende organisaties verspreid in de regio Amstelland (gemeente, bibliotheken, boekwinkels, etc.).