Politie Amstelveen organiseert open dag

Op zaterdag 1 oktober geeft de Amstelveense politie een opendag van het politiebureau bij het Stadshart. Op deze dag zijn er diverse activiteiten voor jong en oud te beleven.

Zo zullen er op de Handelsweg diverse demonstraties gegeven worden door politiebikers, laten de motoragenten hun kunsten zien, en pakken politiehonden ‘boeven’ met hun scherpe tanden. Daarnaast is er in en rond het bureau genoeg te beleven voor de kinderen, en kunt u ook in gesprek met de diverse wijkagenten. Ook staat er het Mobile Media Lab, waar u een enquete in kan vullen over uw veiligheidsgevoel. Ook willen de agenten graag uw vragen beantwoorden, zoals: ‘waarom rijdt de politie zonder zwaailicht door rood?’

Zaterdag 1 oktober, van 10.00 tot 16.00 zijn de activiteiten rondom het politiebureau. De politie vraagt u wel om op de fiets te komen, want het zal behoorlijk druk worden.