Proefvaart bootdienst Amsterdam-Ouderkerk

Stichting Beschermers Amstelland organiseert op 27 en 28 augustus een bootdienst tussen Amsterdam en Ouderkerk als proef voor een vaste dienst in 2017. In Amsterdam start de boot bij de Hermitage en in Ouderkerk bij de haven.

Er wordt zes keer heen en terug gevaren en er zijn drie tussenstops met op- en afstapplaatsen. Een gids begeleidt de vaartocht. Bij buitenplaats Wester-Amstel worden rondleidingen gegeven.

Tevens is dit het laatste weekend van de Kunstroute ‘Verbeelding aan de Amstel’ die start bij de Munt en eindigt in Ouderkerk a/d Amstel. Verspreid over dit traject verbeelden 23 historische prenten en schilderijen langs de oevers van de Amstel het verhaal van de rivier en de groeiende stad.

Voor meer informatie, vaarschema en prijzen zie: www.beschermersamstelland.nl

Foto: Jeroen Schepers.