RTVA verbetert nieuwsvoorziening met Tekst-TV

RTVA heeft vanaf 17 augustus de nieuwsvoorziening op het televisiekanaal verbeterd door te starten met Tekst-TV. Hierdoor kunnen wij de Amstelveense kijker nog beter en sneller informeren. Dat gebeurde natuurlijk al via RTVA.nl en onze Facebookpagina.

Vanaf nu brengen wij het actuele nieuws ook meteen op televisie. Op deze manier bedienen wij onder meer onze oudere kijkers die internet links laten liggen. Met de komst van RTVA Tekst-TV willen wij ook meer ruimte kunnen bieden aan maatschappelijke en commerciële organisaties in Amstelveen. De komst van Tekst-TV is onderdeel van het plan om RTVA de snelste en meest actuele nieuwsvoorziening van onze gemeente te maken.

De start van RTVA Tekst-TV betekent teven dat onze rondrijdende auto niet meer zal worden vertoond.