Stadshart verandert in LEGO avontuur

Fans van LEGO opgelet! Van zaterdag 3 september tot en met zondag 11 september verandert Stadshart Amstelveen onder de noemer Unexpected Adventure in een LEGO Experience. Het hele winkelcentrum staat dan in het teken van de populaire producten van de Deense speelgoedproducent. Er zijn diverse bouwwerken te bewonderen en uiteraard kan er flink zelf gebouwd en gespeeld worden. Het event is extra bijzonder omdat dit wordt georganiseerd vóór de populaire jaarlijkse LEGO World bijeenkomst in de Jaarbeurs in Utrecht. Fans krijgen in het Stadshart alvast een voorproefje van wat ze daar kunnen verwachten.

Unexpected Adventure
In samenwerking met LEGO Benelux organiseert Stadshart Amstelveen dit evenement met de titel ‘Unexpected Adventure’. Het thema is “Around the World”. In het hele winkelcentrum worden grote LEGO beelden geplaatst. Bezoekers gaan op een soort wereldreis langs alle LEGO modellen en kunnen kennismaken met verschillende dieren en bouwwerken vanuit de hele wereld. De wereld zelf wordt vertegenwoordigd door de unieke LEGO wereldbol. Deze bol is enkel te zien geweest tijdens LEGO
World, maar staat nu negen dagen lang op het Binnenhof in Stadshart Amstelveen.

Introductie LEGO NEXO Knights
Maar er is nog veel meer te beleven. In het Rembrandthof wordt een echte LEGO Jungle gecreëerd, compleet met LEGO dieren, planten en jungle geluiden. Het gehele Binnenhof verandert in een LEGO speelplaats met onder andere een zwembad met oneindig veel LEGO blokjes, een Duplo vijver waar kinderen in kunnen spelen en een LEGO & Friends foto moment. Speciaal voor Unexpected Adventure richt LEGO een LEGO NEXO Knights-winkel in op het Buitenplein. Hier wordt de LEGO NEXO Knights film getoond en er zijn ridders uit het futuristische Koninkrijk van Knighton aanwezig.

De LEGO Experience is van zaterdag 3 tot en met zondag 11 september negen dagen lang te zien en te beleven in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Kijk voor openingstijden op stadshartamstelveen.nl