Wegen afgesloten door komst drijvend zwembad

Maandag 22 augustus komt het drijvende bad met horecaterras naar de Poel. Op dinsdag 23 augustus hijsen kranen de pontons in de Poel. Vanwege dit zware transport is op deze dagen een aantal wegen afgezet.

De pontons komen vanuit Amsterdam over water naar de Bosrandbrug. Daar worden ze door grote kranen uit het water gehesen en via het bos en de Colijnweg verder vervoerd naar de Poel. Voor dit transport moeten diverse hulpconstructies worden gebouwd en obstakels worden verwijderd, waaronder lichtmasten, verkeerslichten en verkeersborden.

Maandag 22 augustus zijn onderstaande wegen afgesloten.

Van 05.00 uur tot en met en dinsdag 23 augustus 24.00 uur:

* Burgemeester A. Colijnweg

* Toerit naar parkeerterrein Amsterdamse Bos/Bleekerskade

Van 05.00 uur tot en met dinsdag 23 augustus 18.00 uur:

* Toerit parkeerterrein Doorweg

* Laan Nieuwer-Amstel van de Burgemeester A. Colijnweg tot de toerit naar het Raadhuis (het raadhuis blijft vanuit het zuiden bereikbaar)

Van 19.00 tot 24.00 uur:

* Nieuwe Meerlaan tussen Bosrandweg en Burgemeester A. Colijnweg

Van 18.00 uur tot en met dinsdag 23 augustus circa 01.00 uur is eveneens afgesloten:

* Laan Nieuwer-Amstel, toerit naar raadhuis inclusief parkeerterrein raadhuis

Meer informatie over wegafsluitingen, omleidingsroutes, gevolgen openbaarvervoer, parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid van het raadhuis en omliggende bedrijven is  te vinden op www.amstelveen.nl/badindepoel