UPDATE: gewapende woningoverval aan de Legmeerdijk

Aan de Legmeerdijk is woensdagmiddag rond 15.00 een gewapende woningoverval gepleegd. Het slachtoffer moest met verwondingen aan het hoofd naar het ziekenhuis worden overgebracht. De dader ging er vandoor met de auto van de bewoner.

De auto werd even later aangetroffen op de Jane Addamslaan die om de hoek ligt. Opvallend, de auto stond met de neus naar plaats delict geparkeerd en heeft mogelijk eerst een rondje gereden.

Nadat de politie de auto had aangetroffen werd een grote zoekactie in de Westwijk opgestart. De overvaller werd echter niet aangetroffen. Het profiel van de dader: man 175cm, fors postuur, ong 33jr, Oostblok uiterlijk, kort blond haar, donkere jas.

De recherche is een onderzoek gestart er komt graag in contact met getuigen. Mensen die meer informatie hebben over de woningoverval, het achterlaten van de gestolen auto, de vluchtroute of wellicht zelfs over de dader, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s en video: KaWijKo Media