Aftellen voor Run for KiKa Amsterdam

Het aftellen is begonnen. Zondag 2 oktober staan bijna duizend renners uit Amsterdam en omgeving aan de start van de Run for KiKa Amsterdam. De deelnemers kunnen kiezen uit 10, 5 of 1 kilometer die zij gezamenlijk rennen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

De Run for KiKa wordt om half twaalf in het Amsterdamse Bos geopend. Iedereen wordt welkom geheten met de tunes van DJ Antonio Parrinas Herrera. Wethouder van Sport in Amstelveen, Peter Bot, is aanwezig om een aantal zieke of pas genezen kinderen in het zonnetje te zetten tijden de Kanjerkroning. Willeke Alberti en Mart Hoogkamer treden op met hun nieuwe duet “Lachen, beetje huilen”.

Alle deelnemers van de Run for KiKa zetten zich in voor een heel bijzonder doel: een wereld zonder kinderkanker. Veel deelnemers en ook vrijwilligers hebben sponsors verzameld. De sponsorteller staat inmiddels op meer dan één miljoen. Sponsoren kan nog steeds via www.runforkika.nl/sponsor-nu.

Donderdag 29 september is de laatste dag dat deelnemers zich via www.runforkika.nl kunnen inschrijven. Daarna is inschrijven alleen op de dag zelf nog mogelijk. Voor kinderen zijn naast de KidsRun ook allerlei leuke activiteiten opgezet.