Cabaretier ‘Lebbis’ in Schouwburg Amstelveen

Cabaretier Hans Sibbel, beter bekend als Lebbis, gaat in december op tournee met zijn nieuwe voorstelling The Good News Show. Schouwburg Amstelveen is één van de zes theaters waar Lebbis zijn opwachting maakt met deze exclusieve theatertournee. Donderdag 22 december speelt hij om 20.00 uur in de grote zaal van de schouwburg.

Nu de kranten bol staan van ellende vindt Lebbis het tijd voor een nieuwsupdate met positief nieuws. “De evolutie heeft ons gebracht waar we zijn. Drie en een half miljard jaar is het al bezig. Elke dag weer nemen we kleine, welhaast onzichtbare stapjes. Sommige sterven in schoonheid, sommige stapjes zijn weer naar achteren. Maar er zijn pareltjes. Kleine of grote gebeurtenissen waardoor we als mensheid veder komen. Gezonder blijven, langer en beter leven, vrijer zijn, en zelfs, laat ik het maar zeggen, gelukkiger worden. Die kleine stapjes van het afgelopen jaar die ons veder helpen ga ik eens op een rijtje zetten. Ik zal u schoonheid van het leven tonen door een bril die u nog nooit heeft opgehad”, aldus Lebbis.

Hans Sibbel was dit jaar voor de vijfde maal genomineerd voor een Poelifinario, de belangrijkste cabaretprijs van Nederland voor de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. De afgelopen jaren trad de cabaretier minder op, omdat hij leed aan een auto-immuunziekte.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl