Drakensberg Boys Choir treedt op in Amstelveen

Het Zuid-Afrikaanse jongenskoor Drakensbergs Boys Choir verzorgt tijdens hun Nederlandse tour op 27 september een optreden in Schouwburg Amstelveen. Het internationaal bekende jongenskoor put uit een breed repertoire en staat garant voor een wervelend optreden, waarbij de Zuid-Afrikaanse traditie zeker niet ontbreekt. Het Herman Wesselink College biedt u de unieke gelegenheid om met dit jongenskoor kennis te maken.

Het optreden begint om 19.30 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn voor leerlingen van het HWC en hun ouders verkrijgbaar bij de administratie van het Hermann Wesselink College, Startbaan 3 te Amstelveen. Voor overige geïnteresseerden zijn kaarten voor 10 euro per stuk verkrijgbaar bij Schouwburg Amstelveen.

Voor meer informatie over het koor zie: dbchoir.com.