Herstelwerkzaamheden brug Ouderkerk-Amstelveen

De provincie Noord-Holland werkt van maandag 17 oktober tot en met woensdag 9 november 2016 aan de brug Ouderkerk (N522) in Ouderkerk aan de Amstel. De brug is afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. De afsluiting is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de brug veilig kan worden gebruikt tot deze in 2018 wordt vervangen.

Het autoverkeer wordt omgeleid via de A2 en A9, en vice versa. De omleidingsroutes voor het landbouwverkeer staat op www.noord-holland.nl/brugouderkerk. De bussen van het openbaar vervoer rijden een aangepaste route. Informatie hierover staat voorafgaande aan de werkzaamheden op www.connexxion.nl onder ‘Omleidingen en storingen’.
De onderdoorvaart voor schepen is mogelijk tot 2.69m. Voor schepen hoger dan 2.69m geldt gedurende de hele periode een stremming.

De brug blijft wel toegankelijk voor (brom)fietsers en voetgangers. Uit veiligheidsoogpunt worden (brom)fietsers verzocht ter hoogte van de werkzaamheden af te stappen.

Met vragen of klachten over de werkzaamheden kunt u terecht bij het Servicepunt provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail naar serivcepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/brugouderkerk of Twitter (@ProvincieNH).