Hudson’s Bay komt definitief naar Amstelveen

Het Canadese warenhuis Hudson’s Bay komt definitief naar Amstelveen. Zoals verwacht gaan zij het oude V&D-pand huren. Gisteren liet RTVA al een impressie zien van de op stapel zijnde verbouwing. Naar nu blijkt is gisteren ook het definitieve huurcontract met het luxe warenhuis ondertekend.

Hudson’s Bay gaat 20.600 vierkante meter benutten in Amstelveen. Eigenaar ASR is blij met de komst van het warenhuis dat onderdeel is van HBC. ” . We zijn blij met de komst van het vernieuwende concept van HBC en zien er naar uit om samen met hen het winkelplezier in Amstelveen te vergroten. Het besluit van HBC om nog een langjarige samenwerking met ASR aan te gaan, geeft aan dat we op de juiste locaties zitten en een sterke vastgoedpartner in retail zijn,” aldus Edwin van de Woestijne van ASR Vastgoed Vermogensbeheer.

Foto: Flickr, Robert Taylor