Korte cursussen Muziek- en Dansschool Amstelveen binnenkort van start

Vanaf begin oktober gaan de korte cursussen op het gebied van muziek, dans en theater weer van start bij Muziek- en Dansschool Amstelveen. Er zijn verschillende korte cursussen te volgen. Cursisten maken in maximaal negen lessen, kennis met muziek, dans en theater.

De allerjongsten kunnen met hun (groot)ouders en/of verzorgers meedoen met Muziek met Baby’s en Peuters en voor de iets oudere kids is er Kleuterdans. Voor jongeren is er een keus uit DJ les, Muziekclub, Kidsdance en Popbandklas. Nieuw dit jaar is Voorbereidend Musical voor de allerjongste talenten die niet kunnen wachten om op het toneel te staan.
Voor volwassenen zijn er de cursussen Zang/vocal coaching, Amstelveens Projectorkest en Piano met Akkoordsymbolen. De cursussen starten begin oktober en inschrijven kan via de website muziekschoolamstelveen.nl/aanbod-korte-cursussen.