Kunst & Kids Festival in Schouwburg Amstelveen

Het jeugdtheaterseizoen van Schouwburg Amstelveen start op zondag 2 oktober met het Kunst & Kids Festival. Alle kids uit Amstelveen en omgeving zijn tussen 11.00 – 17.00 uur van harte welkom. Vaders, moeders en opa’s en oma’s natuurlijk ook. Kunst & Kids is een dag met workshops, poppenkast, schminkpartijen, knutselen, muziek, dans en natuurlijk heel veel theater en film.

Van 11.00 – 16.00 uur staat buiten de Fiepbus klaar. Een vrolijk gedecoreerde dubbeldekker waarin kinderen al spelend en tekenend de 100ste verjaardag van Fiep Westendorp kunnen vieren. De rode dubbeldekker is ook aanwezig tijdens het Fieperdepiep Festival (2+) op zondag 9 oktober.

Er is een gratis rondleiding voor kids, Van 11.30 – 12.00 uur wordt er een spannende rondleiding achter de schermen gegeven. Gluur in de coulissen, bekijk de orkestbak en voel je een artiest in de artiestenfoyer. Natuurlijk mag je alle vragen stellen die je altijd al wilde stellen én mogen je ouders ook mee. Want die zijn misschien nog wel nieuwsgieriger dan jij. Er wordt verzameld in de groene hoek bij de ingang van de schouwburg.

Voor het volledige programma zie: Schouwburg Amstelveen

Kijk vanaf maandag 26 september op www.cinemaamstelveen.nl voor het filmaanbod tijdens Kunst & Kids.