L’Avenir in Cinema Amstelveen

Isabelle Huppert speelt in L’Avenir een sterke en overtuigende rol als gepassioneerde docent filosofie. De film ging eerder dit jaar in première op het Internationaal Filmfestival van Berlijn waar de rolprent de Zilveren Beer voor Beste Regie won. Vanaf donderdag 22 september draait L’Avenir in Cinema Amstelveen.

Nathalie is docent filosofie aan een Parijs lyceum, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze heeft een druk leven waarin haar gezin, haar veeleisende moeder en een getalenteerde ex-leerling om haar aandacht vragen. Dan vertelt haar man dat hij haar verlaat voor een andere vrouw en overlijdt kort daarna haar moeder. In de periode van rouw die volgt, weet Nathalie haar leven opnieuw vorm te geven.

L’Avenir is een film van Mia Hansen-Løve (Le Père de mes Enfants, Un Amour de Jeunesse).

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl.