Najaarsmarkt in Amstelveen

Een najaarsmarkt wordt in het weekend van 15 en 16 oktober in Amstelveen op het Stadsplein georganiseerd. De najaarsmarkt bestaat uit ongeveer 80 marktkramen per dag waarop een breed scala aan producten zijn uitgestald. Hierbij kunt u denken aan onder andere diverse kleding en mode-accessoires, sieraden, lederwaren, multimedia en elektronica, cosmetica, bedtextiel, speelgoed en feestartikelen.

Tijdens uw bezoek aan de najaarsmarkt staan er ook eetkramen met bijvoorbeeld Surinaamse snacks, friet, worst, hamburgers, poffertjes en snoep. Ook voor een kop koffie of thee, sap of frisdrank kunt u terecht op de markt.
Ook is er voor de kinderen genoeg te beleven. Zo zijn er namelijk de gehele dag op de najaarsmarkt een zweefmolen en een draaimolen.

De braderie vindt plaats op:

Zaterdag 15 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 16 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur