Onthulling kunstwerk tijdens Open Monumentendag Uithoorn

Ook in Uithoorn en De Kwakel kunnen geïnteresseerden tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 10 september gratis monumenten bezoeken. In De Hoeksteen, de Thamerkerk en Fort aan de Drecht zijn rondleidingen of bijzondere activiteiten. Verder kunt u ook een kijkje nemen in Brouwerij De Schans, Brasserie Du Nord, Geniet aan de Amstel en de theetuin bij de Tolhuissluis. Open Monumentendag begint met de onthulling van een kunstwerk door wethouder Ria Zijlstra.

Het kunstwerk is gerelateerd aan Rietveld. De onthulling is bij de vijver naast De Hoeksteen om 11.00 uur. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
De Hoeksteen, is gelegen aan de vijver naast de Bibliotheek, Alfons Ariënslaan 1, Uithoorn.
Meer informatie over de Open Monumentendag in Uithoorn: www.uithoorn.nl