Open Dagen wijngaard de Amsteltuin

Wijngaard de Amsteltuin in Amstelveen zet op 24 en 25 september haar poorten wijd open voor bezoekers. Gedurende de hele middag worden rondleidingen verzorgd in de wijngaard en de kelder. Ook kunnen bezoekers genieten van muziek en kunst. Behalve producten van de Amsteltuin worden tevens lokaal geproduceerde honing en grappa verkocht.

Alle Amsteltuinwijnen van 2015 bekroond.
Bij de nationale Wijnkeuring der Lage Landen 2016 heeft de Amsteltuin opnieuw predikaatszegels gekregen voor al haar wijnen. Het Rode Genieten 2015 is zelfs bekroond met bronzen medaille.

Het dagcentrum van de Amsteltuin heeft bovendien een aantal andere producten gemaakt, zoals verjus en traditionele wijnazijn. Al deze producten zijn op de open dagen verkrijgbaar.

Expositie, honing en grappa
Bob Kragten, kunstenaar uit Wijk bij Duurstede exposeert met een aantal van zijn schilderijen, merendeels portretten van dieren en natuurtaferelen.
Henk en Hieke Kooij verkopen hun Amstelveense honing tijdens de open dagen.
De Schans uit Uithoorn presenteert de Grappa die gestookt is van de druiven van de Amsteltuin

Een dag om jezelf  te verwennen
De eerste oogst van 2016 is binnen. Laat je bedwelmen door de heerlijke geuren van gistend druivensap. Het worden op 24 en 25 september  prachtige dagen waarop heerlijk op het terras gezeten kan worden om kennis te maken met de wijnen, lekkere hapjes in aangenaam gezelschap.
Een mystery guest verzorgt de muziek.

Openingstijden:  12.00 uur tot 17.00 uur.
Adres: Langs de Akker 5 in Amstelveen (vlak naast de Emergohal)

Voor meer informatie: www.amsteltuin.nl