Programmeerles CodeCult in de bieb

Krijgt uw kind op school geen of te weinig programmeerles of zijn uw kinderen zo enthousiast over programmeren en kunnen zij er geen genoeg van krijgen? Programmeren is niet langer alleen voor jongens of digi-nerds weggelegd. Komend seizoen is er iedere zaterdag in oktober, en november Program or be programmed, de nieuwe cursus programmeren voor jongeren van 12 t/m 16 jaar in bibliotheek Amstelland Stadsplein. Onder deze veelbelovende titel begeleiden professionals van CodeCult de cursisten en hen helpen werken aan een eigen programmeerproject.

Samen met de professional van CodeCult stel je eerst een eigen doel op en gaat daar vervolgens in je eentje of samen met een vriend of vriendin wekelijks mee aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld een eigen website of een eigen game zijn. De cursussen zijn iedere zaterdag in oktober en november met uitzondering van 15 oktober. Voor deze acht bijeenkomsten van elk twee uur zijn de kosten €158,- ( 19,75 per bijeenkomst). Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website van CodeCult www.codecult.nl/bibliotheek