Rumberos a Montón 7 oktober in Schouwburg Amstelveen

Op 7 oktober speelt de voorstelling ‘Rumberos A Montón’ van de band Timbazo onder leiding van Nils Fischer in Schouwburg Amstelveen. De aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.

Een uitbundig salsaconcert, een bruisende mix van Cubaanse timba, jazz en salsa dura. Hier staat de wervelende latin-band Timbazo om bekend. Oprichter Nils Fischer, één van de beste percussionisten van Europa, koos voor een topbezetting uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, Verenigde Staten, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao, inclusief drie geweldige salsazangers.

Het eerst album van van Timbazo ‘¡Gracias Joe Cuba!’ werd verkozen tot beste salsa-album van het jaar. Na concerten op onder andere North Sea Jazz en de grote zomerfestivals presenteert de band nu het tweede album ‘Rumberos a Montón’ ofwel ‘een groot feest’.