Schennispleger leeft zich uit bij Pokémon-hotspot Uilenstede

Een schennispleger heeft onlangs zijn vieze daden uitgevoerd bij het Laantje van Arboretum bij Uilenstede. Omdat wijkagent Fred Kuiper heeft gehoord dat de plek een populaire plek is onder Pokémon Go-spelers, roept hij eventuele getuigen op zich te melden.

De man werd vorige week maandag kort voor vier uur ’s middags gezien bij een van de bruggetjes tussen bij het bomenpark tussen Uilenstede de Kalfjeslaan, meldt onze mediapartner NH.

Volgens de wijagent betreft het een circa 35-jarige blanke man met kort zwart haar en een zwarte snor. Hij droeg de bewuste dag een zwarte joggingbroek en een wit overhemd met een zwart patroon. Mogelijk heeft de man een Oost-Europese achtergrond, aldus de politie.

Wie de schennispleger voor, tijdens of na zijn daad heeft gezien, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.