Schot in verbouwing pand V&D

De aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het oude V&D-pand is binnen bij de gemeente Amstelveen. ASR, de eigenaar van het pand, heeft de nodige papieren bij de gemeente ingediend. Dit maakt de weg vrij voor een eventuele komst van warenhuisketen Hudson’s Bay.

Het pand van de V&D zal flink worden aangepakt. Zo krijgt de betonnen kolos een andere schil en wordt de parkeergarage gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe.

Wethouder Herbert Raat op zijn blog: ” De aanvraag is van groot belang voor Amstelveen. Het voormalige pand is een kwart van het Stadshart met 20.000 m² winkeloppervlakte. Hiermee wordt de oostkant van het Stadshart verder versterkt. Ook voor Unibail Rodamco (UR), de grootste eigenaar in het Stadshart, is de ontwikkeling aan de oostzijde een goede zaak.”

Hier vindt u de raadsbrief met daarin meer impressies van het nieuwe pand.