Unibail-Rodamco presenteert plannen wintertuin aan bewoners

Unibail-Rodamco heeft in de plannen voor een overdekte Rembrandtpassage (wintertuin) gepresenteerd aan bewoners van de omliggende buurt. Tijdens deze bijeenkomsten konden bewoners aangeven wat ze van de plannen vinden en vragen stellen over de gevolgen van de Rembrandtpassage.

De aanwezige bewoners reageerden volgens Unibail-Rodamco positief op de plannen om de Rembrandtweg te overdekken en hier diverse horeca te creëren. Bewoners stelden nog wel vragen over de veiligheid tijdens de avonduren en of ze last zouden krijgen van bijvoorbeeld bevoorrading van de horeca en ook de geur van de horecagelegenheden. Ook wilden ze weten hoe de mogelijkheid gecreëerd wordt om te verhuizen van en naar de tweede verdiepingen. Dat zijn zaken die Unibail-Rodamco nog in detail uit gaat werken. Met name veiligheid moet in samenwerking met de gemeente gewaarborgd zijn.

Eerder sprak Unibail-Rodamco al met verschillende andere bewoners tijdens twee bijeenkomsten voor de zomer. Als alles goed gaat moet de Rembrandtpassage in het najaar van 2018 realiteit worden. Op dit moment lopen ook gesprekken met de gemeente over de volgende stappen van het realiseren van deze passage.

Hier staat de complete presentatie die is gegeven.