Verhalenwedstrijd voor Amstelveense kinderen

Dit jaar organiseert boekhandel Libris Venstra samen met de bibliotheek in het stadshart een grote verhalenwedstrijd voor alle Amstelveense kinderen van zes tot twaalf jaar. Iedereen mag meedoen en je kunt zelf bedenken waarover je wilt schrijven. Er vallen mooie prijzen te winnen zoals bijvoorbeeld een éénpersoons schrijfcursus of een optreden van kinderboekenschrijfster Marieke Smithuis bij jou in de klas – en verder natuurlijk stapels leuke boeken.

De jury bestaat uit: Remco Houtepen, die net gekozen is tot boekhandelaar van het jaar, stadsdichter Matthijs den Hollander en schrijfster Marieke Smithuis.

Heb je zin om mee te doen? Dit zijn de regels: je verhaal mag niet langer zijn dan maximaal één A-4tje. Vergeet niet je naam, leeftijd en telefoonnummer boven het verhaal te schrijven. Probeer wel netjes te schrijven. Typen mag ook. De uiterste inleverdatum is woensdag 5 oktober. Je kunt je verhaal bij boekhandel Libris Venstra aan de verkopers achter de balie afgeven of mailen naar info@venstra.nl. Alle winnaars krijgen bericht en worden op woensdag 12 oktober feestelijk ontvangen in de boekhandel.