Wijkbewoners Westwijk maken kunstwerk voor Westend

Onder de professionele leiding van de beeldend kunstenaars Stephanie Rhode en Jeltje van Houten wordt binnenkort een kunstwerk gemaakt dat een prominente plek krijgt in het vernieuwde wijkcentrum Westend te Westwijk.

De werkavonden vinden plaats in wijkcentrum Westend en meedoen is gratis. “Het is geen cursus en er worden geen eisen gesteld aan creatieve talenten, dus echt iedereen kan meedoen. Enthousiasme is wel vereist. Zou je ook eens deel willen nemen aan het voorbereidingsproces van een kunstwerk en woon je in Westwijk? Doe mee en reageer snel! We starten al op woensdag 21 september 2016,” aldus een enthousiaste Jeltje van Houten.

Meld je aan bij Jeltje van Houten dan ontvang je alle bijzonderheden: info@jeltjevanhouten.nl of via mobiel  0610624215.