47ste editie van BorrelAalsmeer

Netwerken is populair in Aalsmeer, elke 2e donderdag van de maand kun je netwerken. “Wij maken van netwerken een avondje uit, is onze slogan” aldus organisator Ingrid Claasen van BorrelAalsmeer. “Het is belangrijk dat er plezier is bij het netwerken.”

Veel netwerkorganisaties bestaan niet langer dan één jaar. Volgende maand wordt er bij de BorrelAalsmeer het vierjarig bestaan gevierd en dat kunnen veel netwerkorganisaties niet zeggen. Inmiddels zijn er vele opdrachten vergeven, samenwerkingen ontstaan, inspiratie en kennis gedeeld en beschikt BorrelAalsmeer inmiddels over meer dan 3.000 ambassadeurs, die de netwerkbijeenkomsten een warm hart toedragen. Netwerken doe je samen!

Iedereen is welkom op de 47ste netwerkbijeenkomst op donderdag 13 oktober bij bij àResto Bar & Brasserie gevestigd in de Bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer. De entree is gratis. Niet alleen relaties uit Aalsmeer bezoeken de netwerkbijeenkomst, maar ook uit andere regio’s in de Randstad.

Bij de netwerkbijeenkomst kan je kans maken op twee kaarten voor de comedyclubvoorstelling Badaboom in Aalsmeer. Ook maak je kans op een LinkedIn screening van je zakelijke profiel aangeboden door CAPE Consultancy als je bij binnenkomst je visitekaartje inlevert.

Fotografe Just van Bergen van Just Justa Fotografie legt het netwerkevent vast en Kunstenares Anneke Weevers van Uniek Schilderij Mozaiek exposeert diverse kunstwerken. De gastvrouwen van het MBO College Airport uit Hoofddorp heten de bezoekers weer welkom en het podium wordt beschikbaar gesteld door TopVerhuur.

Vanaf 17.00 uur kan er tijdens de netwerkborrel en dagschotel besteld worden en staat er om 20.00 uur een lange tafel klaar om samen te dineren. Deelname is niet verplicht. Om 18.15 uur start het korte podiumprogramma en om 18.45 uur kunnen de bezoekers starten met speeddaten. In acht minuten tijd maken de netwerkers in een 1op1 gesprek kennis met elkaar en daarna wordt er gerouleerd.

Voor meer informatie, routebeschrijving en het volledige programma kunt u kijken op www.borrelaalsmeer.nl