Amstelvener Martin Garrix beste dj van de wereld

De Amstelvener Martijn Garritsen, beter bekend als Martin Garrix, is woensdagavond in de Heineken Music Hall uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Hij liet daarbij andere toppers als Hardwell, David Guetta en Armin van Buuren achter zich. Het is de eerste keer dat Garrix zich tot beste dj mag kronen. Vorig jaar ging de eer naar het Belgische duo Dimitri Vegas en Like Mike.

Garrix werd 14 mei 1996 geboren in Amstelveen en maakte zijn eerste echte dj-stappen bij het feest Speakerz in poppodium P60. Wereldwijde roem kreeg hij met zijn hit ‘Animals’. Daarna volgde vele hits en draaide Garrix op alle toonaangevende locaties en festivals in de wereld.

De DJ Top 100 wordt georganiseerd door DJ MAG en de lijst wordt tegenwoordig jaarlijks bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event.