Autoinbraken in Elsrijk, Randwijck en Kostverloren

In de Amstelveense wijken Elsrijk, Randwijck en Kostverloren is er het afgelopen weekend een ware auto-inbraak golf geweest. In diverse auto’s is ingebroken, maar volgens de politie heeft nog niet iedereen aangifte gedaan. ‘Wij willen graag dat mensen alsnog aangifte gaan doen. Met informatie die we niet hebben, kunnen we ook niks doen.’

Indien er is ingebroken in uw auto, maar u heeft de daders niet gezien, kunt u aangifte doen via internet. Op Politie.nl/aangifte staat een online aangifteformulier. Wilt u toch liever de politie persoonlijk spreken of heeft u daderinformatie omdat u de daders bijvoorbeeld gezien heeft, dan kunt u contact opnemen via 0900-8844 voor een persoonlijke afspraak met de politie.

Ook is er een oproep aan de mensen of ze het afgelopen weekend iets verdachts hebben gezien in de wijken. Deze mensen kunnen dan contact opnemen met de politie via 0800-8844 of anoniem via 0800-7000.