Cafetaria’s Amstelveen namen niet deel aan snackbarwedstrijd

Herrie in de frituurpan! Geen enkele Amstelveense snackbar komt voor in de Cafetaria Top 100 die Misset Horeca vandaag presenteerde. Cafetaria’s uit Aalsmeer, Uithoorn en Ouderkerk wisten wel een plek te veroveren in deze lijst. Zijn de frikandellen, mexicano’s, kipcorns en satékroketten dan van mindere kwaliteit in onze gemeente?

Op die vraag is vrij gemakkelijk antwoord te geven. Uit een belletje naar de organisator van de Cafetaria Top 100 bleek namelijk dat geen enkele Amstelveense snackbar zich had ingeschreven. Om mee te strijden voor een plaats in de Top 100 moeten de patatbakkers zich namelijk vooraf aanmelden. Het kan dus heel goed dat het beste cafetaria van Nederland gewoon is gevestigd in Amstelveen.

Foto: Takeaway