Eetclub in wijksteunpunt Middenhof

Het wijkteam van Amstelveen Zuid is een nieuw project gestart genaamd ‘wie goed doet, ontmoet!.’ Dit project bestaat uit een wekelijkse eetclub waarin bewoners aan elkaar gekoppeld worden. Wijkbewoners – de maatjes – worden gekoppeld aan een oudere, zelfstandig thuiswonende wijkbewoner. De koppels eten samen met de groep iedere woensdagavond om 17.00 uur een warme maaltijd in wijksteunpunt Middenhof. De ouderen worden door hun maatje opgehaald en weer thuis gebracht. Dit kan zowel lopend zijn als met de auto.

Het wijkteam zoekt nog maatjes (vrijwilligers) die graag weer wat actiever in het leven willen staan en die graag iets voor een ander willen doen.

Op de dag zelf kunt u doorgeven naar welke maaltijden uw voorkeur uitgaat. Voor het maatje is de maaltijd gratis.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vera Lemm: 06-12706001 of mail: v.lemm@vita-amstelland.nl