Eigenaar rommelhuis: ‘Ik ben een verzamelaar’

Ophef op de social media! Enkele dagen geleden werd een Amstelveens huis op Funda gezet en de eigenaar had er -eufemistisch gezegd- weinig werk van gemaakt om zijn stulpje aan de Brederode er spic en span uit te laten zien. Het was zo’n bende in het huis dat de advertentie op Funda al snel viraal ging. Sommigen konden hun ogen niet geloven, anderen spraken over een slimme marketingtruc.

RTVA nam vandaag poolshoogte bij het huis en trof de eigenaar. Deze had weinig zin om media te woord te staan maar wilde wel kwijt dat hij verzamelaar is. Het hele huis is ondertussen leeg en het grootste gedeelte van de inboedel is door een opkoper opgehaald.

Vanzelfsprekend hebben wij ook de makelaar gevraagd om meer uitleg te geven. Hij was vandaag echter te druk om ons te woord te staan.